Wij verzorgen een uniek en perfect stuk maatwerk

Kwaliteitszorg


Krabben Orthopedische Schoentechniek hecht sterk aan kwaliteit. Daarom zijn we aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen (SEMH). Deze onafhankelijke organisatie stelt in samenspraak met branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars eisen op waaraan een erkend bedrijf dient te voldoen. Elk jaar toetst de SEMH deze eisen. Zo bent u verzekerd van de beste zorg.
 
Naast de SEMH is Krabben lid van NVOS/Orthobanda en Looppunt
 
Het is goed om te weten dat er belangenorganisaties bestaan voor klanten. Bovendien heeft iedere erkende orthopedisch schoentechnicus een aansprakelijkheidsverzekering.

 

SEMH

 
Krabben Orthopedische Schoentechniek is een erkend orthopedisch schoentechnisch bedrijf.

Wanneer een leverancier van medische hulpmiddelen erkend wil worden, gaat daar een heel traject aan vooraf.

De eisen die aan erkende leveranciers worden gesteld hebben betrekking op:
  • Deskundigheid
  • Opleiding/Bijscholing
  • Privacy
  • Levertijden
  • Beheer van voorraden
  • Inrichting van de locatie en de omgeving
  • Productieproces

De SEMH blijft voortdurend waken over de hoogte van de gestelde eisen. Het doel van de SEMH is het erkennen van leveranciers die op een kwalitatief hoog niveau werken en het waarborgen van deze kwaliteit, kennis en begrip aan consumenten die medische hulpmiddelen nodig hebben.
www.semh.info

 

NVOS/Orthobanda

Krabben Orthopedische Schoentechniek is lid van de Nederlandse Vereniging van Orthopedisch Schoentechnici (NVOS). De Nederlandse Vereniging van Orthopedisch Schoentechnici (NVOS-Orthobanda) behartigt de belangen van de orthopedisch schoentechnische bedrijven. Maar belangrijker voor u: NVOS-Orthobanda bevordert en bewaakt de kwaliteit via een uitstekende vakopleiding, nascholingscursussen en een onafhankelijke erkenningsregeling door de SEMH. Deze stichting ziet erop toe dat de productieprocedures aan de hoogste eisen voldoen. NVOS-Orthobanda bedrijven behoren dan ook tot de top in de wereld!
De website van NVOS-Orthobanda biedt u veel informatie over orthopedische schoentechniek. Van de diverse problemen en de mogelijke oplossingen tot vergoedingen en actuele ontwikkelingen. Ook vindt u er direct antwoord op veel gestelde vragen. Heeft u problemen bij het lopen, kijk dan eens op:
www.nvos.nl


 

Looppunt

 
Looppunt is een platform voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van aangepaste, en/of orthopedische schoenen. Ieder individueel bedrijf  heeft ruime ervaring en is specialiseert op het gebied van voetklachten. Door samen te werken met collega bedrijven worden kennis en ervaringen gebundeld en vergroot. Hierdoor is een platform van specialisten ontstaan die met elkaar zoeken naar nieuwe concepten en producten om de vraag van de klant nog beter te kunnen beantwoorden.
Voor meer informatie: www.looppunt.nl