Tegenwoordig zijn orthopedische schoenen niet alleen functioneel, maar ook trendy en modieus

Eigen bijdrage / Vergoeding zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars en Krabben werken samen aan de beste oplossing voor uw bewegingsklachten tegen een juiste prijs / kwaliteit verhouding.
Klanttevredenheid is een belangrijk speerpunt van ons. Krabben heeft contracten met alle zorgverzekeraars en declareert rechtstreeks de basisvergoeding bij uw zorgverzekeraar. U hoeft daarvoor niets te doen, wij nemen die zorg voor u uit handen.
Of uw hulpmiddel vergoed wordt en voor welk bedrag, is afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw polis. Houd er rekening mee dat een hulpmiddel alleen vergoed wordt met de juiste medische indicatie.
 

Eigen risico

Houd ook rekening met uw eigen risico. Het eigen risico in 2022 is voor iedere Nederlander € 385,-. Verschillende verzekeraars bieden de mogelijkheid om het eigen risico gespreid te betalen. Het eigen risico kan dan in termijnen betaald worden. Hierover betaalt u in de meeste gevallen geen rente. De afspraken verschillen per verzekeraar. Wilt u weten of uw verzekeraar deze regeling ook biedt, dan raden wij u aan met hen contact op te nemen.
 

Eigen bijdrage

Wettelijke eigen bijdrage schoenen voor orthopedische en semi-orthopedische schoenen geldt voor 2022 een wettelijke eigen bijdrage in 2022 van €124,- voor volwassenen en €62,00 voor jonger dan 16 jaar. 

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons of met uw zorgverzekeraar op. 

Aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De gegevens van uw zorgverzekeraar zijn altijd leidend.