Contact


Krabben Orthopedische Schoentechniek

Kerkstraat 20
7135 JL Harreveld
Tel: 0544 377308
info@krabbenost.nl
 

Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag 
08.30-12.00 uur en 13.00-17.00 uur

Bezoek op afspraak, bel gerust vrijblijvend

Parkeren kan vlak voor de deur!
 

We geven gratis advies!

 


Protocol Corona


Om u toch zo goed mogelijk tot dienst te kunnen zijn hebben we de contact momenten zoveel mogelijk geminimaliseerd. In de behandelruimtes waar een ruimte van 1.5 meter niet kan worden gegarandeerd plaatsen we transparante kunststof schermen om adem contact te vermijden. Handcontact met betrekking tot de voeten kan niet worden voorkomen. Daartoe wordt een handwas en desinfectie protocol gehanteerd waar al onze medewerkers zich aan houden.
 

Gelieve alleen te komen of met maximaal 1 begeleider.

 
Om clientcontact onderling te minimaliseren verzoeken we u om de juist afspraaktijd aanwezig te zijn. Dit om te voorkoen dat cliënten bij elkaar in de wachtruimte, op een kleine afstand, zitten. Als u te vroeg bent kunt u bijvoorbeeld even wachten in de auto.
 
Afspraken worden, waar mogelijk, zodanig gepland dat een behandelruimte een half uur ongebruik is tussen de afspraken in. In dit half uur worden de contact vlakken gereinigd.
 
Betaling het liefst via de bank voldoen. Pinnen kan optioneel. Contante betaling wordt ontraden.
Bij twijfel kunt u ter alle tijden uw afspraak kosteloos annuleren.
We respecteren hierin uw keuze.
 
Producten die gered zijn kunnen in gezamenlijk overleg ook per post naar u toe worden gestuurd.
 
Desinfectans is voorradig. U kunt voor en na een bezoek uw handen desinfecteren. We vertrouwen erop hiermee uw veiligheid optimaal te waarborgen.
 
Waar we voorheen voorzagen in een ruime regeling voor huisbezoek beperken we dit tot alleen “noodzakelijke” bezoeken. Het is echter niet de bedoeling dat u met klachten rond blijft lopen. Huisbezoek blijft mogelijk in gezamenlijk overleg.
 

Krabben orthopedische schoentechniek